Våra Tjänster

01

Hemsidor

Vi skapar responsiva hemsidor med skräddarsydd design baserat på er grafiska profil. Snygga och moderna webbplatser med fokus på att locka nya kunder till er är vår specialitet.

02

Sökmotoroptimering, SEO

Vi hjälper er optimera er webbplats för sökmotorer såsom Google. Sökmotoroptimering handlar om att använda strategier för att ”ranka” bättre på Google och på sätt bli synligare för potentiella kunder.

03

E-handel / Webbshop

Att starta en webbshop och lyckas med sin E-handel är för många en dröm. Vi hjälper er på alla steg längs vägen att öppna upp er digitala säljkanal.

04

Statistik & Analys

Med hjälp av Google Analytics kan ni spåra hur era besökare hittar er, hur de navigerar på er webbplats och andra viktiga parameterar som ger er underlag för datadrivan beslut.

05

Webhotell

Varje hemsida behöver lagras på ett webbhotell för att synas på internet. Webbhotell är en tjänst som tillhandahåller lagringsutrymme på Internet vilket vi hjälper att konfigurera för just era behov. Även inköp av domännamn ingår i tjänsten.

06

E-post

Skaffa proffsiga och personliga e-postadresser som stärker ert varumärke. Vi hjälper er konfigurera era e-posadresser med spamfilter, autosvar och alias.

Om oss - West Chimes webbyrå

West Chimes är en webbyrå och vi som jobbar här har arbetat med webbutveckling i över 20 år.

Vi har erfarenhet av både små och stora projekt inom en mängd olika branscher.

Vår kompetens och passion för vårt arbete gör att vi lyckas i alla våra projekt.