Referenser

Megahuset

”Välkommen till Megahuset – en perfekt shoppingdestination för kläder, sportutrustning, tapeter och färg.
Upptäck kvalitetsplagg från kända varumärken till riktigt bra priser.
Även ett brett utbud av stilfulla tapeter och färger finns i vårt stora sortiment.”

JBC Sport

”Hos oss hittar du allt ifrån barncyklar, klassiska dam & herrmodeller till sportcyklar och MTB.

Vi har ett stort utbud av Crescent och Monark, svensktillverkade cyklar som produceras i Varberg.

I verkstaden servar vi alla typer av cyklar. Vi erbjuder hög service och är alltid snabba att utföra reparationer så att du kan få tillbaka din cykel inom ett dygn.”

Installera el

”Vi är totalleverantör av elinstallationer och projekterar samt utför alla typer av arbeten som rör kraft och belysning, både i privat och offentlig miljö. Vi arbetar med både små och stora projekt och är en väl anlitad samarbetspartner vid entreprenader.”

HEBAB

Hebab är en totalentreprenör inom bygg som skapar hantverk med tradition och bygger för en hållbar framtid. Som en del av Byggbetjänten AB har HEBAB kompetens och flexibilitet att erbjuda bygg- och hantverkstjänster i hela Mellansverige utan att tumma på kvalitet eller säkerhet.

HEBAB är ett byggföretag som genom nytänkande, kombinerat med gedigen yrkesskicklighet, skall göra varje kund och objekt till en referens.

hrm solutions

Erbjuder företag och organisationer kvalificerat konsultstöd inom human resources med utgångspunkt från det enskilda företagets affärsverksamhet och unika behov.

M squared

Vi är experter på mätuppdrag och har lång erfarenhet av från en mängd olika projekt inom de flesta branscher. Vi hjälper företag såväl som privatpersoner och tack vare hög kvalitet i våra leveranser ser vi till att ni lyckas med era projekt.

Läkemedelshandlarna

”Vi bidrar till kostnadsbesparande och säker läkemedelsförsörjning genom parallellhandel för den svenska marknaden.

Läkemedelshandlarna är en branschförening bestående av medlemsföretag som tillsammans står för en stor majoritet av all parallellimport till Sverige. Föreningen bildades 1998 och har som målsättning att skapa optimala förutsättningar för kostnadsbesparande och säker läkemedelsförsörjning genom parallellhandel för den svenska marknaden.

Perssons Magasin

Hos perssonsmagsin kan du köpa konsthantverk från ca 40 olika lokala hantverkare, fynda från vårt stora loppis, beundra konsten som ställs ut i galleriet.

Kafé Vita Stugan erbjuder hembakat bröd, gott kaffe, glass och är du hungrig erbjuder vi goda luncher.

Övernattningsmöjligheter finns också.