Referenser

Megahuset

”Välkommen till Megahuset – en perfekt shoppingdestination för kläder, sportutrustning, tapeter och färg.
Upptäck kvalitetsplagg från kända varumärken till riktigt bra priser.
Även ett brett utbud av stilfulla tapeter och färger finns i vårt stora sortiment.”

JBC Sport

”Hos oss hittar du allt ifrån barncyklar, klassiska dam & herrmodeller till sportcyklar och MTB.

Vi har ett stort utbud av Crescent och Monark, svensktillverkade cyklar som produceras i Varberg.

I verkstaden servar vi alla typer av cyklar. Vi erbjuder hög service och är alltid snabba att utföra reparationer så att du kan få tillbaka din cykel inom ett dygn.”

Installera el

”Vi är totalleverantör av elinstallationer och projekterar samt utför alla typer av arbeten som rör kraft och belysning, både i privat och offentlig miljö. Vi arbetar med både små och stora projekt och är en väl anlitad samarbetspartner vid entreprenader.”

HEBAB

Hebab är en totalentreprenör inom bygg som skapar hantverk med tradition och bygger för en hållbar framtid. Som en del av Byggbetjänten AB har HEBAB kompetens och flexibilitet att erbjuda bygg- och hantverkstjänster i hela Mellansverige utan att tumma på kvalitet eller säkerhet.

HEBAB är ett byggföretag som genom nytänkande, kombinerat med gedigen yrkesskicklighet, skall göra varje kund och objekt till en referens.

Gulistan Kavak

Mer än var tionde svensk har läs och skriv svårigheter. Gulistan Kavak växte upp i Stockholm med föräldrar som varken kunde läsa eller skriva.
Nu har Gulistan Kavak skrivit två böcker med syfte att öka medvetenheten om analfabetism. ”Analfabetism – det osynliga funktionshindret” och ”Min mamma kan inte läsa och skriva”

M squared

Vi är experter på mätuppdrag och har lång erfarenhet av från en mängd olika projekt inom de flesta branscher. Vi hjälper företag såväl som privatpersoner och tack vare hög kvalitet i våra leveranser ser vi till att ni lyckas med era projekt.

Martin Eriksson

”My name is Martin Eriksson and I’m a professional golfer born and raised in Örebro, Sweden. I started playing golf at 8 years of age and ever since then I’ve represented Kårsta Golfklubb, which is located just north of Örebro.

During the earlier years of my life I played many different sports but becoming a golf professional and playing on the highest level in the world has always been my ultimate dream!”

Perssons Magasin

Hos perssonsmagsin kan du köpa konsthantverk från ca 40 olika lokala hantverkare, fynda från vårt stora loppis, beundra konsten som ställs ut i galleriet.

Kafé Vita Stugan erbjuder hembakat bröd, gott kaffe, glass och är du hungrig erbjuder vi goda luncher.

Övernattningsmöjligheter finns också.